Täällä viihdyn!

Lankoja, kahvia, kirjoja, hyvää palvelua ja tunnelmaa - omia suosikkejani esittelen pikku hiljaa.

Neulova Ninja Erkontie 20, Orimattila
-lankakauppa, jossa myös monenlaisia tarvikkeita lankapuuhailuun sekä omistajan tekemiä tuotteita, erikoisuutena NinYarn-lanka, puodin oma lanka.

Tiirinkoski Haantie 5; Hämeenlinna
- kahvila ja life style -myymälä

Herkullisten vohveleiden ja kauniin miljöön kruunaavat oman tilan lampaat ja niistä tuotettu lanka, ylämaankarja, härkäpaputuotteet sekä erikoisen herkulliset elintarvikkeet. Sään salliessa kannattaa kävellä pihalla ja katsastaa, josko tilan eri eläimet olisivat näyttäytymistuulella.

Tänne olen ajellut olemaan, tekemään töitä, tapaamaan ystäviä, rentoutumaan, virkistäytymään. Ja tietenkin nitkuttamaan!

Lankaputiikki Silmukka
palvelee nykyään verkkokauppana ja on tavattavissa eri tapahtumissa. Silmukalla ihania omia lankojaan sekä pari sellaista laatulankaa, joita ei Suomessa saa muualta.


Käsityöliike Elämänlanka Eteläkatu 14; Hämeenlinna
Pieni, silti yllättäviäkin lankoja kauppaava liike, jossa palvelu on aina asiantuntevaa ja ystävällistä. Tarjolla on myös ompelutarvikkeita.Ja heinäkuusta 2020 asti myynnissä myös värjäämiäni lankoja!

Pitsi & Palmikko Vesijärvenkatu 26; Lahti
Tämä kauppa jatkaa ansiokkaasti Lankakauppa Heinin jalanjäljissä palvelevana ja monipuolisena liikkeenä, jonne kannattaa aina poiketa Lahdessa asioidessaan. Puoti tyrkyttää mielestäni liiankin houkuttelevia tärppejä sosiaalisessa mediassa ja ainakin minä olen saanut myös postimyyntinä heidän muita kuin verkkokaupan tuotteitaan. Ja ikuisena ansiona muistan, kuinka äidilleni suositeltiin kipeisiin käsiin neliöpuikkoja. Näin tartutaan tilaisuuteen ja palvellaan!

Villa Marenki Eteläkatu 3; Hämeenlinna
Kylämme paras kahvila mielestäni! Keväällä 2017 ovensa avannut Villa Marenki tarjoaa laajan ja herkullsisen valikoiman, jonka yksi suosikkini on aito hapanleipä. Vanha puutalo on sisutettu kauniisti, ja niinpä kahvin äärellä viihtyy pidempäänkin vaikkapa kutimen kanssa. "Takapiruna" häärii jo Kahvila Suomisesta tuttu yrittäjä, eikä näin ollen ainakaan minua yllätä se, mitä ja miten on tarjolla. Kaupunkiolohuone minun makuuni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...