Täällä viihdyn!

Lankoja, kahvia, kirjoja, hyvää palvelua ja tunnelmaa - omia suosikkejani esittelen pikku hiljaa.

Tiirinkoski Haantie 5; Hämeenlinna
- kahvila ja life style -myymälä

Herkullisten vohveleiden ja kauniin miljöön kruunaavat oman tilan lampaat ja niistä tuotettu lanka, ylämaankarja, härkäpaputuotteet sekä erikoisen herkulliset elintarvikkeet. Sään salliessa kannattaa kävellä pihalla ja katsastaa, josko tilan eri eläimet olisivat näyttäytymistuulella.

Tänne olen ajellut olemaan, tekemään töitä, tapaamaan ystäviä, rentoutumaan, virkistäytymään. Ja tietenkin nitkuttamaan!

Lankaputiikki Silmukka Pinninkatu 25; Tampere
- ihana, pieni ja erityisen hyvin palveleva lankakauppa, joka täyttää alkuperäisen Kerän jättämän aukon mainiosti.

Liike on perustettu jo marraskuussa 2016, mutta minä sain aikaiseksi visiteerata ensi kerran vasta 22.7.2017. Ja voi, tahtoisin joka lauantai siihen innnostavaan, virkistävään neuletaaamiseen!!!

Sydämestäni toivon tälle yrittäjälle kaikkea hyvää! Ja omasta näkökulmastani toivon postimyyntiä ;)

Käsityöliike Elämänlanka Eteläkatu 14; Hämeenlinna
Pieni, silti yllättäviäkin lankoja kauppaava liike, jossa palvelu on aina asiantuntevaa ja ystävällistä. Tarjolla on myös ompelutarvikkeita.

Pitsi & Palmikko Vesijärvenkatu 26; Lahti
Tämä kauppa jatkaa ansiokkaasti Lankakauppa Heinin jalanjäljissä palvelevana ja monipuolisena liikkeenä, jonne kannattaa aina poiketa Lahdessa asioidessaan. Puoti tyrkyttää mielestäni liiankin houkuttelevia tärppejä sosiaalisessa mediassa ja ainakin minä olen saanut myös postimyyntinä heidän muita kuin verkkokaupan tuotteitaan. Ja ikuisena ansiona muistan, kuinka äidilleni suositeltiin kipeisiin käsiin neliöpuikkoja. Näin tartutaan tilaisuuteen ja palvellaan!

Villa Marenki Eteläkatu 3; Hämeenlinna
Kylämme paras kahvila mielestäni! Keväällä 2017 ovensa avannut Villa Marenki tarjoaa laajan ja herkullsisen valikoiman, jonka yksi suosikkini on aito hapanleipä. Vanha puutalo on sisutettu kauniisti, ja niinpä kahvin äärellä viihtyy pidempäänkin vaikkapa kutimen kanssa. "Takapiruna" häärii jo Kahvila Suomisesta tuttu yrittäjä, eikä nöin ollen ainakaan minua yllätä se, mitä ja miten on tarjolla. Kaupunkiolohuone minun makuuni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuinka kauan kestää yhden vauvannutun neulominen?

Ystäväni on mitä kunnioitettavassa määrin äiti, sillä hänellä on viisi omaa lasta. Minua on siunattu sillä ilolla, että näihin lapsiin ol...