tiistai 27. marraskuuta 2012

Selittelyn makua

Luvattoman pitkään aikaan en ole päivittänyt blogiani, ajankulun vauhtia olen kyllä ehtinyt päivitellä. Nitkutusrintama ei kuitenkaan ole ollut täysin jäässä. Projektia pukkaa vähintään normaaliin vauhtiin puikoille, valmiiksi hitaammin.

Koska joulumuistiaisiakin olen kyhännyt, tässä niitä vähemmän salaisia.

Joku on hamstrannut monenlaista lankaa nurkkiimme. Niinpä yhtenä tavoitteenani viime aikoina on ollut tuhota nurkkiin kertyneitä loppuja. Syysloman aikaan kokosin neljä paksuhkoa jämäkerää yhteen ja raidoittelin tyynynpäällisen. Kissa tykkää erityisesti, neiti kääntää näkymään sen puolen, jossa paljettipitoista lankaa. Sain menemään kaikki.

Sukkaosasto voi melko hyvin. Toki koko ajan keksin lisää nimiä, joille haluaisin juuri NYT jalanlämmikkeet toimittaa. Alla olevissa sukissa (joiden toiset parit laatikossa) Seitsemän veljeksen raitoina Regiaa.http://kaisakoski.fi/files/2012/10/sukat-Jutalle.jpg

Syksyn aatteellisemmassa huumassa vein valtionvarainministeri Urpilaiselle sukat. Kun jalat ovat lämpimässä, on helpompi ajatella isompiakin kysymyksia kuin silmukkamääriä.

Kohta pakkaan kassiin Novitan Porkkanaa. Kerästä tuli kolmiohuivi, jonka aloin viidellä silmukalla. Gaiaa meinasin ja aloin reikien tekemisen värinvaihdon äärellä. Lintsasin monen vaihdon kohdalla, sillä en halunnut pelkkiä reikiä kuitenkaan huiviin.
Nyt sataa lunta. Kuukauden päästä alkaa päivä pidetä. Eiköhän tuota valoakin sitten ole enmmän näihin kuvaamisiin. Mutta sitä ennen on saatava isän synttärilahja tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...