maanantai 20. maaliskuuta 2017

10 erilaista nitkuttajaa

Jossakin ajankulutus- ja oheistoimintojen etsintähommissa törmäsin linkkiin, jonka takana on kymmenen erilaista neulojaa. Erityisen vapaasti suomennettuna meitä on ainakin seuraavanlaisia:

1.Aloittelija
-ensimmäisessä työssäsi on enemmän reikiä kuin sveitsiläisessä juustossa, mutta jostakin on alettava. Kutsu työtäsi pitsiksi ja kanna sitä ylpeydellä!

Oman ensimmäisen kutaleeni olen hävittänyt (harmi!), mutta lasteni ensimmäisiä teoksia yritän varjella. Harmikseni ei ainkaan täällä juuri neulota koulukäsitöissä.

2.Yhden tyylin taitaja
Tiedät vahvuutesi ja se on ainaoikein-neuleella neulottu huivi. Jokainen saa sellaisen, ja jos on oikein onnekas, ensi vuonna saa siihen sopivan päähineen.

3. Kama-addikti
Mitä väliä neulomisesta, mutta ne langat! Ja niiden ostaminen. Ja niiden piilottaminen kaikkialle asuntoon. Vierasvuoteen alla on vielä kolo, jonka voi täyttää.

4. Suunnittelija
 Sinulla on tarkat suunnitelmat kaikkien syntymäpäivistä, joululahjoista, häistä. Auttaisi tosi paljon, jos ihmiset kertoisivat sinulle, ennen kuin alkavat haaveilla vauvoista.

5.Lankahifistelijä
Vain 100% perulaista alpakkaa kiitos! Akryyliä on turha tyrkyttää sinulle!

6. Pikakiitäjä / Ylinopeusneuloja
Et edes tiedä, paljonko neulot, sillä neuleita valmistuukin niin nopeasti. Siinä ajassa, kun joku laatii kupin teetä, pyöräytät jo sukkaparin.

7. Neulojamies
Olisi hienoa tavata! Puhu hellästi hänelle, ettet säikytä tätä lahjakkuutta pois.

8.OOP-tyyppi
Ohje? Mikä ohje? Me muut neulojat olemme tietoisia (ja totta puhuen, mustasukkaisiakin) kyvystäsi neuloa ilman ohjetta.

9.Seuran vuoksi -neuloja
Oi miten ihanaa onkaan saada seuraa, ehkä kuppi teetä ja keksi tai jopa viinilasillinenkin! Kunpa et unohtaisi neulettasi.

10. Puolivälin neuloja
Sinulla on enemmän parittomia sukkia kuin huonokaan tanssia tarvitsisi. Ja niin monta villapuseroa ilman hihoja, että toivot villaliivien palaavan muotiin.

WIP knitter

 Alkuperäinen juttu ihanine kuvineen täällä:

 http://blog.loveknitting.com/the-10-types-of-knitters/?blog_page=/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...