torstai 18. toukokuuta 2017

Lahja- ja tuliaissukkia


Talvella tavoittelin sitä, että nitkutan koko ajan tauoilla töissä sukkia - kyllä niille käyttäjiä löytyy. Ihan melkein onnistuin. Innostuin välissä Metsä kukkii -projektista (tauolla nyt), pääsin testaamaan yhtä sukkaohjetta (josta oma bloggaus aikanaan) sekä Suvi Simolan ohjetta. Niinpäs ei olekaan juurikaan kertynyt sukkavarastoa.

Nuo punaiset tapaukset ovat 2,5-koon puikoilla 4oikein, 2nurin -suosikillani pyöräytetyt. Punaisemmat ovat menossa ensi viikolla päiväkotiin, kun kuopus käy koulunsa 6-luokkalaisten tet-päivän tekemässä. Siellä on mm. kotijumalattaremme asemassa yhä oleva päiväkotitäti Susku, joka saa sukat. Hän on yksi niistä aikuisista, joiden osuminen lastemme elämään on ollut suuri onni.

Kirjavammat sukat kuskaan kesällä loma-asuntoomme. Talonväkeä on neljässä polvessa, naisia kolmessa polvessa. Eiköhän joku signora ne nappaa viileämpää talvea varten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...