torstai 26. heinäkuuta 2012

Huivituksia

Kunnianhimoinen tavoitteeni on melkein pitänyt: en ole ostanut juurikaan lankaa tänä kesänä. Lipesin kahdesti ja tunnustan ne nyt:

1. suomenlampaan lankaa Maanselän etapista, jossa yövyimme kolmen sukupolven voimin pari viikkoa sitten. Ihana paikka!
Taidan hautoa tätä lankaa hetken, jotta saa arvoisensa kohtalon aikanaan.

Toinen retkahdus tapahtui jo hieman aiemmin - ihan vain lääkkeeksi, kun meille ilmaantui täitä ja niitä raivokkaasti murhasimme. Sielu sekä silmät kaipasivat esteettisempää tarkasteltavaa. Paikallinen Elämänlanka auttoi pulassa, ja tartuin Noron sukkalankaan. Toisesta kerästä nitkuttelin huivin ystävälle, joten enää 100g kotona :)


 Noin 40 silmukkaa, koko 100g kerä ja valmiina noin 2 metriä lämmikettä. Toivon mukaan vasta oikeisiin syksykeleihin.



Kesän alkuperäistavoitettakin, nurkkien nuohousta, olen toteuttanut. Juuri päättelin kaikki 44 silmukkaa "toukkalangasta" SMC-firman Kosmoksesta, jonka aikanaan hankin Lankakauppa Heinistä.



Hauskaan ja kokeilemisen arvoiseen huiviohjeeseen törmäsin harppu-ystäväni Riinan kautta. Nopeasti raidoittaviin lankoihin kolmiohuivin ohjeeksi niin passeli Gaia
 http://www.ravelry.com/patterns/library/gaia-shoulder-hug-axelvarmare   Tämä sopii minulle huomattavasti paremmin kuin Wingspan, sillä ainaoikea-neule ei istu ajatuskoppaani.

Lasketaanhan kesän aikana poistetuksi langaksi Mummulle kuskatut 300g Novitan Polku-sarjan Porkkaanaa? Jätin itselleni yhden kerän, josta kilkuttelen Gaiaa soveltuvin osin.




Tiistaina saapastelin Prisman lankahyllylle. Oli jo Novitan syysuutuudet nousemassa hyllyyn, mutta lehti tuleekin vasta ensi viikolla, kuulemma. Puroon oli löydetty houkuttelevia värejä, mutta lasten viltit jonossa ensin. Onneksi lupasin ne heille vanhainkotiin tupaantuliaislahjoiksi...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...