tiistai 10. heinäkuuta 2012

Kesävarusteita

Kummallinen kesä menossa kohdallani. Ei vieläkään mitään iso nitkutelmaa työn alla (syytä toki olisi, lankaakin löytyisi), sillä olen kaivellut lootia ja pykännyt aikani kuluksi viemisiä. Sukkia ja huiveja yksinomaan, pehmoeliöt muksuille kuulemma vihdoin tarttis kans.


 Ruskeansävyiset sukat on Dropsin Fabelia joltakin vuodelta, siniset suosikistani Regiasta. Sitä täytynee haalia jostain lisää, sillä varasto on huvennut uhkaavasti. Molemmissa olen vuorotellut joustinneuleen nimissä oikeita ja nurjia silmukoita 3oiken, 2nurin -laskuopilla.

Alla olevaan huiviin tuuppasin noin 170g Puroa. Ohjeen olen napannut joskus Lankatalo Priiman sivuilta, josta en sitä äsken enää löytänyt. Jos malli jotakuta kiinnostaa, kysymällä saa - kunhan muistaa, että toimitusajat ovat tässä blogissa kantahämäläiset :)Nyt puikoilla on taas yksi lahjusosastolle menevä huivi, josta lisää toisaalla. Koska Rovaniemelle lähden huomenna, pyöri Joulupukin hommatkin jo mielessä. Sukkia taitaa tontunkyytiin mennä.

Juhannuksen aikaan olin tukipakettimatkalla Kreetalla. Osuimme sattumalta Iraklionissa lankakaupan kohdalle.Alemmassa kuvassa näkyvät langat houkuttivat, mutta kun tuima rouva kielsi niihin koskemasta, en uskaltanut ostaakaan. Toki ymmärrän, ettei hikoava turisti ole paras mahdollinen langankoskettelija, mutta kun ilman vyötteen tietoja ja näppituntumaa en tuntematonta lankaa hanki.

Luulin myös, että albiino turisti voisi kotomaassaan tarvita villalankoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...