keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulupuu on koristettu,

sukkasia ripustettu onpi kuusen oksille.

Syksyn mittaan moni neulisti paahtanee sukkia pukinkonttiin. Niin minäkin olen yrittänyt. Ihan kaikkia en saanut kuvaukseen mennessä valmiiksi, mutta suurin osa pääsi hetkeksi kuusen oksille. Siellä keikkuu kummipojan, veljensä ja äitinsä sukat, kummitytön synttärisukat, kummitätini ja enoni sukat, ystäväperheen isännän sukat...

Ja lisää saisi tehdä, jos ehtisi. Nyt vain tuntuu iskeneen allergia moiseen hommaan.

Ja siksi tai siitä huolimatta nappasin listalle joulukalenterisukat  http://missaneuloimmekerran.blogspot.fi/ -blogista.

Tänään aloin taivastella, kun ei kantapäästä puhuta mitään. Kaivoin viime vuoden vastaavan kalenterin ja löysin tarkat ohjeet kantapään sijoittamiselle. Purkuun meni neljän päivän raidat, mutta tuli merkit kantapäille.

Tämänvuotisessa sukassa on tekijöiden toimesta tarjolla ihania kirjoneuleraitoja - tänään kiinailaista horoskooppia, taannoin supersankaria. Minun jämälankalootani on sen verran ankeutunut kuluneen vuoden aikana, että olen joutunut tulkitsemaan, oikomaan ym käsittelemään monenkin päivän raitaohjeita. Olisi aikanaan pitänyt marinoida langanloppuja... Kaikkea kuitenkin aikanaan tarvitaan.

Tänään sukissa tilanne yllä oleva. Varpaista varteen -idea ei hassumpi ja tulee tässä opeteltua. Helppo tehdä ainakin silloin, kun sovitusta varten kinttu käsillä. Joulun välipäivinä kantapäät ym viimeisteily. Taidan pitää nämä itse.

Ja kyllä niiiiiin odotan kevättä, että nämä salaman vääristämät värit saa kohdalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...