lauantai 4. elokuuta 2018

Aurinkosukat?


Tutustuin tähän Ystävääni viime vuosituhannella, kun osuimme samalle tekstianalyysin kurssille. Perustukset yhteiselle taipaleellemme loi meidän ja erään kolmanne opiskelijan toimittama julkaisu, joka koostui kahden ryhmän teksteistä. Sittemmin ja onneksi yhteiset jutunaiheet ovat laajentuneet, ja tapaamme toisiamme silloin tällöin - toki aina liian harvoin.

Hän toivoi pitkiä villasukkia ja valitsi langaksi yhden Novita-suosikkini, aurinkoisen ja raidallisen version Seitsemästä veljeksestä.

Löysin Novitan sivuilta kelpo ohjeen, jota en muokannut muuten kuin vaihtamalla 2 o, 2 n -mallin omaan suosikkiini 3oikein, 1nurin -versioon, jossa mielestäni värit näkyvät kauniimmin. Varrella on pituutta ennen kantapäätä noin 35cm, ja lankaa sukkapariin meni noin 200g.Tämä "väliprojekti" erään testineuleen lomassa kirjaimellisesti toi valoa harrastuspussukkaani. Ja nopsastipa näitä sukkia "Veljeksistä" nitkuttelee. Ja kun olin sopivasti menossa pääkaupunkiseudulle, sai Ystäväni sukkansa ja yhdessä pääsimme vaihtamaan päälimmäiset kuulumiset Thehuoneessa, josta ei koskaan voi lähteä ostoksitta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...