maanantai 30. syyskuuta 2019

Sukkakirjasatoa

Liekö totta vaiko vain näppituntuma, mutta tänä vuonna on tainnut ilmestyä enemmän sukkakirjoja kuin kuivan kesän jälkeen sieniä. Monesta olen haaveillut, muutamaa lehteillyt, osasta aion kirjelmöidä Joulupukille ja liian moni jää vahingossa huomiotta. Yritän tähän listata edes jonkun.

Marttojen sukkakirja lähtee perusteista ja tarjoaa niin perussukkia, pitsisukkia kuin kirjoneulettakin. Kirjan ohjeilla voi neuloa vaikkapa Martta-ystävälleen hänen martta-asuunsa sopivat sukat tai yllättää jouluna ystävän himmelikuvioisella sukkaparilla. Paikoin itse kaipaan parempia kuvia, joista näkisi esimerkiksi, miten pitsikuvio asettuu jalan "etupuolelle" niin sääriluulle kuin jalkapöydällekin.
Näytä lähdekuva


Tiina Kuun kirjoneulesukat ovat mielestäni jo taidetta. Sukkia, joita ei tungeta pahanhajuisiin saappaisiin. Sukkia, joita nostetaan sohvapöydälle näytille ja joiden herkistä kuvioista nautitaan niin tehden kuin katsellenkin. Kirjan hankintaa harkitsen, sillä ainakin tällä hetkellä nitkuttelen käyttösukkia arkeen.


Suuri suomalainen toivesukkakirja -sarja muistaa myös miehet ja uusimmassa osassaan lapset. Iloa ja huumoria ei näistä puutu. Ja koska takana on useampi suunnittelija, löytyy varmasti ohjeita joka makuun.


Näytä lähdekuva


Suuri suomalainen toivesukkakirja 2


Kuten tiedämme, ei villasukista puutu hyvää mieltä. Nyt tämä ajatus on paketoitu kansienkin väliin:

Kuvahaun tulos haulle hyvän mielen villasukat

Hidasta elämää -sarjan sukkakirjasta löytyvät ohjeet mm. Ilo-, Rakkaus-, Tsemppi- kuin Lempeysvillasukkiinkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...