maanantai 2. syyskuuta 2019

Vieraita Pariisista


23.-24.8. vieraili hurmaava Anne hengästyttävien lankojensa kanssa Pariisista Tampereella Lankaputiikki Silmukassa. Sinnehän oli sännättävä heti ja oitis perjantaisen työpäivän päälle - etteivät ihanuudet vain lopu kesken ja koska olen siinä iässä, että saan hommata syntymäpäivälahjani itse.

Les Petit Point Parisiens -langoissa minutkin on huumannut niin värimaailma (näissä kuvissa turhan paljon harmaata, koska en ryhtynyt kuvaamaan ikkunaa vasten) kuin laatu. Ihania silmille, sormille ja sielulle! Merinoa, silkkivillaa, mohairia.... Ja löysinhän minä sekä lahjani että huivilangankin. Paljon muuta olisi löytynyt myös - jos ei muuta, niin edes varmuuden vuoksi -varastoon.

Annen langoille on varta vasten suunniteltu huivi Montmartre, joka syntyy esimerkiksi fingering-vahvuisesta langasta ja mohairista. Tätä huivia Silmukan väestä osa on jo alkanut neuloa, minä hyppään mukaan yhden sukan valmistuttua. Ja Pariisiin jos tie käy, puoti löytyy sieltä 24 Rue Véron, 75018 Paris -osoitteesta.Vaivaamaan jäi mm. paksumpi, pörröisehkö lanka, josta oli Annen päällä oleva neuletakki - kuulemma vain kolme vyyhtiä vaatisi se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...