lauantai 1. helmikuuta 2020

Terveisiä Pariisista


Elokuun lopussa Lankaputiikki Silmukassa oli vieraita Pariisista, Les Petits Points Parisiens -liikkeen omistaja Anne. Perjantaita jatkoimme muutaman neulojan ja Annen kanssa yhteisellä illallisella, jonka primus motor oli Piippa Hankiainen, neuloja ja neulesuunnittelija.

Koska Annen värjäämille langoille on suunniteltu oma huivi Montmartre, innokkaat ryhtyivät yhteisneulontaan ja kaikkein innokkaimmat suunnittelemaan Pariisin matkaa keväälle 2020.

Oma huivini eteni puuskissa, vaikka pienehkö ja helppo huivi olisi syntynytkin sukkelasti. Yllättäen tämäkin meni neidille, joten hän valitsi rauhallisen väriyhdistelmän. Annen lanka on 100 % merinoa ja ko. väri on nimetty hänen tyttärensä mukaan. Mohairina minulla on Gepard Kid Seta (70% super kid mohair, 30% silkkiä), joista merinoa meni alle 100g ja silkkimohairia noin 25g.Kyllä niin visiteeraan vielä joskus PPP-puodissa!

1 kommentti:

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...