sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Hätäapuensivastelankapiipaa kävi täällä!


Tämä kummallinen kevät on tuottanut monenlaisen mietteen joukkoon myös innovatiivisuutta ja iloa. Yksi näistä kohokohdista on ehdottomasti ollut diy-neulefestarimme, jonka koko lanka-annista vastasi Ilun Handu. Ilona pakkasi Handumobiilinsa täyteen toinen toistaan herkullisempia värjäyksiään ja ryhtyi ajamaan sinne, minne ensivasteautonsa haluttiin.Ja minähän halusin. Sovimme päiväksi 10.6. ja paikaksi ystävällisen Sannan järjestämän laajan tontin Siinan piha ja puutarha sekä Brahen kirppis -liikkeiden pihasta (Eino Leinon katu 24, Hml). Säänhaltija oli myös suosiollinen, ja niinpä tarkenimme neuloakin tuntitolkulla.
Paikalle saapui innokkaita laatulankojen ystäviä niin täältä kuin Tampereeltakin. Alustavasti tuumimme toistavamme tapahtuman ensi vuonna - sen verran kätevältä ja virkistävältä tämä tuntui.Oma saaliini oli poikkeuksellisen värinen, koska viime aikojen suosikki ostosteni sinisen ja harmaan sijaan halusin jotain muuta. Ilona itse ehdotti vedenvihreää settiä, sillä tavoitteenani oli löytää ohuesta merinosta ja mohairista sopiva yhdistelmä neuletakkiin. Ja kyllä, heti tekisi mieleni aloittaa, mutta jonossa on muutama keskeneräinen ja pari tilattuakin työtä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...