torstai 7. syyskuuta 2017

Vilukissalle minttujäätelöä


Piti ensin neuloa lapselle pelkkä mohair-neule, mutta hän halusikin paksumman. Niinpä yhdistin Wetterhoffilta ostamani Austermann Kid silk -langan jo ammoin hankittuun Schachenmayerin Cataniaan, joka on 100 % puuvillaa.

Puikoiksi koko 6 ja Il Crande Favorito Isabel Kraemerilta työn alle. Ajattelin tästä joutuisaa neuletta Lontoossa pidettävien yleisurheiluiden MM-kisojen ajaksi. Neule valmistui sutjakkaasti, vaikken kisakatsomoon juuri vaivautunutkaan valvomaan ja jännittämään.


Ylhäältä alas, ympyröiden, saumat välttäen ja pituudet säätäen - kyllä niin tykkään tästä leuasta lantiolle -tavasta nitkutella puseroita. Lankaakaan ei juuri xs-kokoon mennyt: Kid silkiä 3 kerää ja puuvillaa 5 kerää.

En aiemmin ole yhdistellyt puuvillaa mohairiin. Nyt todella yllätyin siitä, miten nämä langat yhdessä ovat aivan eriväriset kuin omilla kerillään. Ohje on taas on siltä Pakko Tehdä Itelle -listalta, joten joskus uusiksi. Hieman suurempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Härkäviikoilla kuulemma

Väittävät kovasti, että viimeistään kun Nuutti on vienyt joulun pois, alkavat härkäviikot. Näin minulle kotona ammoin uskoteltiin. Niin...