maanantai 14. tammikuuta 2019

Kun lapsi kerrankin haluaaMeillä isoäidit ovat yleensä sukittaneet lapset. Satunnaisesti isompi keksii jonkin ohjeen, jonka haluaa sitten minun nitkuttavan hänelle. Tänä syksynä sellainen löytyi Novitan syksy 2018 -lehdestä.

Vaikka tykkäänkin langanloppujen yhdistelystä, oli tämä resepti sellainen, että me kummatkin kannatimme alkuperäisten lankojen pyydystämistä ja mallin noudattamista - toki jo ensimmäisen sukan puolivälissä pohdin mm. jouluisempaa värimaailmaa.

Malli on lystikäs ja nopea, vain joka viidennellä kerroksella täytyy laskea. Pääteltävää tulee sitten vähintään omiin tarpeisiin, kun raitoina vaihtelee seitsemän väriä.

Koska kerrosten vaihtokohtiin en ollut alkuunkaan tyytyväinen, tuuppasi ne sivuille. Tiedän nimittäin, että tarkka neitimme malttaa asettaa sukat niin päin, että sivusaumat eivät ole jalkojen ulkosyrjillä.
Varovaisen arviointini mukaan näistä langoista (Nalle, Nordic wool ja Cotton wool) tulisi vielä kaksi samanlaista paria. Aika näyttää, huvittaako tehdä edes yhtä uutta paria.

1 kommentti:

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...