keskiviikko 14. elokuuta 2019

Pakko saada edes yksi ES!


Olen jo pitkään tehnyt ryhtymistä Stephen Westin huiveihin, koska minua (kuten varmaan montaa muutakin) niissä kiehtovat niin mahdollisuus leikkiä väreillä kuin se, miten erilaisia pintoja neulomalla ja neuloessa synnytetään.

Meinasin aloittaa "Vertikaalilla", mutta lykkäsin, sillä siinä on niiiiiin paljon ainaoikein-neuletta. Päädyin tähän Exploration Station -huiviin, koska ystäväni Neulova Ninja oli jo yhden sellaisen laatinut ja alotti toisen ES:nsä pitkäperjantaina samalla, kun minä ensimmäisen. Näin olisi tarvittaessa tukiopetusta saatavilla.

Aika vauhdilla hoitui alku, briossi tuli opeteltua samalla ja pari muuta hyvin innostavaa neulepintaa kannustivat kaahaamaan nuo pisimmät kerrokset, joilla silmukoita oli jo vaikka kuinka. Ohje oli hyvin selkeä ja tarkka.Langoiksi valitsin seuraavia:
-likimain yksivärinen tumma violetti ja oranssi ovat kestosuosikkiani Malabrigo Sockia (100% merinoa) Lankaputiikki Silmukasta.
-vaaleampi violetti on Lanitum ex Machinan Silky Sockia, jossa on todella kaunis kiilto (50% silkkiä, 50% merinoa)
-pinkin kirjava on Snurresta löydetty Hedgehogin Sock värinimeltään Sari (90% merino, 10% nylon)

Jokaista väriä jäi noi puoli vyyhtiä, joita en tietenkään malttanut enkä muistanut punnita.Asemallehan tämä huivi piti mennä kuvaamaan - myös siksi, että puolisoni on harrastanut rautatietä noin Sarajevon talviolympialaisista asti. Ja kuuliainen tyttärensä luonnollisesti poseeraa junaliikenteen seassa ;)

Huivi innosti monenlaisiin väripohdintoihin. Kaapissani on jo odottamassa seuraava yhdistelmä, ja neiti ilmoitti myös haluavansa oman. Näitä tulee nitkuteltua ainakin kaksi vielä. Ja miksipä ei? Tykkäsin ohjeesta monesta syystä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...