perjantai 11. joulukuuta 2015

Rakas Joulupukki

Kuinka voit? Et kai kokeneena jouluvalmistelijana koe moisesta stressiä?

Päätin lähestyä Sinua kirjeellä, vaikka olenkin jo aikuinen. En ole juurikaan valmistellut joulua, sillä nautin tunnelmasta ja uskon, että pienellä ennakkosuunnittelulla selviän kyllä. Ja sillä, että tehdään melkein niin kuin ennenkin. 

Tänään sentään siivosin isompien lankojen - siis ne joista on tulossa neulepaita tai -takki - kaapin. Viime viikolla lajittelin ne langat, joista on tulossa huiveja, pipoja ja sukkia lahjoiksi. Luvattoman paljon löytyi aarteita, mutta suurimpaan osaan on jo ajatus. Olen siis jo aloittanut joulusiivouksen. Vähän olen ehtinyt nitkuttaakin pehmeitä paketteja avuksesi.

Rohkenen toivoa seuraavia, vaikken kovin kiltti enkä ahkera olekaan ollut:
- malttia olla innostumatta ihan niin monesta uudesta langasta, ohjeesta ja ideasta samaan aikaan tai peräkkäin. Meinaa olla jonoa työlistalla. Haavelistasta puhumattakaan.
- tyytyväisyyttä. Kovin usein löydän jotain vikaa tekemisestäni. Ainakin sen suhteen, että enemmän olisi pitänyt ehtiä. Tai nopeammin. Tai useammalle. 
- hartiajumppamuistutuksia. Jostain kumman syystä tämä on nitkutusurani vaikein kohta.
- kykyä ottaa aikaa sille, että neulon. Kykyä ottaa aikaa omalle tärkeälle asialle. Jokainen päivä, jolloin olen ehtinyt istua, rauhoittua ja neuloa, on hyvä päivä.

Tunnustan paketoineeni itselleni jo hieman lankaa lahjaksi. Nimittäin haluan pipon, ihme kyllä. 

Säästäthän Sinä voimavarasi niille pienille ja kilteille?


KaisaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...