tiistai 10. elokuuta 2021

Festarimuistelmia Jyväskylästä


Kun on kerran päässyt Jyväskylän neulefestareiden makuun, on päästävä sinne toistekin. Ja kolmannen, neljännen.... kerran. Niinpä tänäkin kesänä junailin paikan päälle Tampereen aateystäväin kanssa - ja onnistuin houkuttelemaan mukaani myös uuden kollegani,  innokkaan ja valppaan neulojan. 

Vapuksi valmista -huivi-Kal huipentui melekin kaikkien valmiiden huivien ja neulojiensa yhteiskuvaan Toivolan pihalla. Laine Magazine lupasi ystävällisesti meille arvottavaksi yhden tuotteistaan, ja arvonnnan voitti ansioitunut neuloja Hannele, joka laati kuvassa näkyvän hurmaavan punaisen huivin.


Muutaman Jyväskylä-käynnin jälkeen jaksan aina huumaantua kokonaisvaltaisesta elämyksestä lankaisan väen keskellä. Jo junamatka yhdessä sovitussa vaunussa johdattaa päivään ja toisaalta kotimatkalla voi jakaa löytöjään ja yhdessä sulatella havaittua.

Toinen huippu kulma on vinkkien ilotulitus - tyylikkäitä, persoonallisia, rohkeita toteutuksia samastakin ohjeesta, pieniä ideoita tehdä toisin, eri tavalla ja paremmin.Ja lankaa, sitä on läkähdyttävästi! Ilun Handun värejä on aina pakko ladata sieluun enkä saa niistä millään tarpeekseni. Nyt tosin oli vain pieni asia, täydennys väriin, jonka toteutussunnitelma on kuluneen kuukauden aikana muuttunut jo kolmisen kertaa.
Ilun kulta-kuparisen langan ohessa hotkaisin hieman yllättäen Kässäkerho Pom Pomin uutukaista, pellavaa ja villaa sisältävää Linnea Light -lankaa harmaana, vaikka tarjolla on monta muutakin oivallista väriä - kuva valitettavasti vaalentaa hiilen liiaksi.


Parasta päivässä taas on kuitenkin se yhteisöllisyys - olemme puhumassa samaa kieltä ja ymmärrämme, miksi on saatava vielä yksi vyyhti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...