keskiviikko 4. elokuuta 2021

Ystäväni on kuin villasukka - kukkasia ja sukkasia

Yksi pitkäaikaisimmista ystävistäni löytyi, kun tahoiltamme pääsimme samaan opinahjoon aikoinaan kirjoitusten jälkeen ja aakkostuksessa osuimme samaan pikku ryhmäänkin. Tutustuminen alkoi ja kehittyi ystävyydeksi, jota on vahvistanut mm. se, että elämä sittemmin ja sattumalta toi meidät Kanta-Hämeeseen.

Hienostuneen maun ja huomaavaisen luonteensa ansiosta hän toimitaa minulle aina erilaisia ja toinen toistaan kiehtovampia lankakukkia. Yhdestä kukkakimpusta valikoin tämän Sheepjes-tuotannon sukkalangan ja ryhdyin laatimaan sukkaparia.

Laadintaa harrastin sattumalta kesän mittaan paikoissa, joissa olimme yhdessä opiskelijoina visiteeranneet, kuten Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa ja Suomenlinnassa.3 oikein, 1 nurin -suosikkivarttani höystin joka 11. kerros tehtävällä valepalmikon sorttisella kuviolla, muutoin sukat ovat perussukat. Lanka oli todella pehmeää ja käypää huiviksikin. Toivottavasti se kestää sukissa. Materiaalitietojen puoelsta pitäisi kestää.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...