sunnuntai 1. elokuuta 2021

Kesän sukkahommia

Tänä kesänä olen taas harrastanut uusia alkuja enemmän kuin loppuun saatettuja. Sukkia on näppärä kuskata käsilaukussa eivätkä ne kuumemmallakaan kelillä hiosta sylissä. 

Nämä väri-iloittelut tein ystävälleni Neulovalle Ninjalle liittyen sekä yhteen haasteeseen että kutoakseni hänen värjäämäänsä lankaa. Oli ihan pakko kokeilla, miten sukan yleisväri muuttuu, kun jämälootasta ottaa kaksi erilaista yksiväristä kirjavan kaveriksi.


 Erinäisiä ammattilaisia, joita tarvitsemme kolotuksiimme, haluaisin muistaa enemmänkin neulomuksin. Sain sentään aikaiseksi hierojallemme "rasvasukat" eli +60 asteen konepesua kestävästä langasta puuvillasukat, jotka voi vetää jalkaan rasvauksen jälkeen vuodevaatteita suojaamaan. Itse käytän näitä rasvasukkia myös niin, etten aina rasvaa kinttujani vaan sukkiin imeytynyt rasva hoitaa hommaa, vaikka minä laiskottelen.


Rasvasukkia innostuin nitkuttelemaan pari paria lisää, kun vauhtiin pääsin. Ylitarkastaja-laadunvalvoja kissamme ei hommasta kuitenkaan innostunut, koska puuvilla ei kelpaa kollille.

1 kommentti:

  1. Sukka on oikei sopivan kokoinen matkakäsityö. Eipä siinä mitään torkkupeitontekelettä viitsi mukanaan raahata käsilaukussa.😁

    VastaaPoista

Aallokossa

Harvoin innostun mistään huivista erityisesti, mutta keväällä näin sattumalta kuvia Onda d'Amore -huivista, josta innostuin heti ja oit...